Mielensä vanki

Runoilija a078e2ee1dc0f0bb2f0d180c55416285

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on tarkoitus.
 

Suljetussa mielessä
taisto raivoisa.

Hän yrittää
Hän uskoo
Hän toivoo.

Hänet tempaistaan lattialle
Hänen toivo,
usko ja yritys.
Kaikki turhia.

Ei sitä enää muuta odota.
Antakaa lisää,
lisää pettymyksiä
ja tappioita.

Sydän hajoaa.

Pala palalta
hän katoaa.
Luovuttaa,
häviää.

Sisältä kuollut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot