ahdistaa

Runoilija sleepy fellow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ruusuilla tanssimista , joskus se on silkkistä joskus kovin piikkistä
 

housut kiristää
mikään ei oo hyvin
mut mikä onkaan se ongelma syvin

pieni kaulus
ei voi hengittää
mikä tätä kaikkea yhdistää

roska silmässä
silmä vuotaa
helpotusta tähän suokaa

ahdistaa
ahdistaa
ahdistaa

olotila tää saa kuolemaa toivomaan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot