varjoissa

Runoilija sleepy fellow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ruusuilla tanssimista , joskus se on silkkistä joskus kovin piikkistä
 

kun taivas on pimeä
ja valot himmenee
niin maailma on musta
ja äänet vaimenee

vain sydämeni syke
taustalla rytmittää
miten tässä elämässä
pitäisi tanssia yrittää

jos askeleenkin harhaan
otan yhdenkin
sen tietävät kaikki tietenkin

ei jaksaisi jälkiään aina peitellä
tekemisiään vastaantulijoille selitellä

eikö mikään pysy enää salassa tänäpäivänä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot