Rakastan

Runoilija sleepy fellow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ruusuilla tanssimista , joskus se on silkkistä joskus kovin piikkistä
 

Jokaisen muotosi tiedän
Tuoksuasi rakastan
Kosketustasi kaipaan
Ääntäsi jumaloin
Rakkautasi janoan

voisinpa aina olla lähelläsi
sillä rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot