Ota kädestäni kiinni kun vielä voit

Runoilija sleepy fellow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ruusuilla tanssimista , joskus se on silkkistä joskus kovin piikkistä
 

Kyynel valuu pitkin poskea

Ei vihaa, vaan pettymyksiä

Rakkaus on kai edelleen täällä

Mutta emme osaa käsitellä sitä

Avasin suuni ja kerroin

Kerroin mitä kaipaan, haluan ja tunnen

Haluan sinut lähelleni

Niin lähelle ettei väliimme mahdu edes epäilys

Et osannut käsitellä asiaa

Vaan rutistit minut kylkeäsi vasten

Olit hiljaa

Ja olet edelleen

Et ole enää lähelläni

Vaan omissa ajatuksissasi

Ja minä en mahdu sinne kanssasi

Voisitko vielä palata ja ottaa minua kädestä

Ja pyytää mukaasi ja haluta minut sellaisena kuin olen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot