solmu

Runoilija sleepy fellow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ruusuilla tanssimista , joskus se on silkkistä joskus kovin piikkistä
 

Täysin yllättäen
Aivan puskasta
Kuin isku palleaan

Kyynel poskella
Kuin käsi kaulalla
En saanut henkeä

Tässä kaikkein kauheinta
En osaa sulle mitään sanoa
Vai enkö vain halua
Kuulla enää ikäviä lauseita

Jos vika ei ole minussa
Onko se sitten sinussa?
Kun otat etäisyyttä

Rakkautemme on kuin silkkinauha
Kaunis ja yksinkertainen
Mutta nyt sinä teit siihen solmun

Nyt minun pitäisi odottaa
Että avaisimme sen
En halua käyttää saksia

Olen vain niin suruinen
Ja kyllästynyt vastoinkäymisiin
Että kysyn vain Miksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot