yhteinen polku

Runoilija sleepy fellow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ruusuilla tanssimista , joskus se on silkkistä joskus kovin piikkistä
 

astelemme polkua jatkuvaa
ei sen loppua näy vielä ainakaan
kerämme matkalta eväät nuo
joilla pärjätä pitäisi elämämme tuo

sinä tuet minua ja minä sinua
olemme tällä tiellä yhtä
katsot minua pitkään ja syvään silmiin
sinun ei tarvitse sanoa mitään ja ymmärrän

pitkän aikaa harhailimme omia teitämme
niin lähellä toisiaan ne kulkivat
mutta sillon emme vielä tajunneet yhdistää niitä

nyt kun viimein löysimme toisimme
en halua että tiemme koskaan erkanevat
nämä elämäni kaksi kuukautta
ovat olleet elämäni parhaimmat

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot