enemmän kuin ystävä

Runoilija sleepy fellow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on kuin ruusuilla tanssimista , joskus se on silkkistä joskus kovin piikkistä
 

olin katsellut sinua jo kaukaa
jo monta kertaa toiveeni heittänyt
ajatellut ettei se kuitenkaan tapahdu
et sinä koskaan tule olemaan minun

yritin tunteeni peittää
etsiä jotakin uutta
mutta päädyin vain umpikujaan

sinä olit jälleen siinä
kuin tukeva puu vierellä
suojelemassa minua kaikelta

vaikka etäisyys piteni
niin ystävyys läheni
olit tärkeämpi kuin kukaan muu

ennen kuin tajusinkaan
olit enemmän
olit siinä lähellä
etkä päästänyt irti
juuri niinkuin toivoin

uskallanko päästää tunteeni valloilleen
vai katoatko kuin kaikki muutkin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot