totuus

Runoilija jennuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon tällanen, en ehkä maailman muijist kaikkein järkevin, mut ei sillä niin paljoa väliä oo.
 

Sua katson kyynelisin silmin,
sulle lausun sanat kauneimmat.
Ne sanat on sanoja vaan,
ei ne katseet ole kuin katseita.

Sulta en sanaakaa saan,
en yhtä pientä katsettakaan.
Olen sulle kuin kylmää ilmaa,
jota et hengitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, muttta surullistakin <33
Todella hyvä runo! pidin!

Tuo oli kyllä kaunis runo! =)

 

Käyttäjän kaikki runot