Aika sen näytti

Runoilija jennuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon tällanen, en ehkä maailman muijist kaikkein järkevin, mut ei sillä niin paljoa väliä oo.
 

Sanoinko koskaan pahasti,
käskinkö koskaan ilkeästi.
En omasta mielestä ainakaan,
Mut aika sen näytti vaan.

Kultaa olit mun elämässä,
Sulaa vahaa mä sun sylissä.
Luulin ettei mikään voi meitä erottaa,
Mut aika sen näytti vaan.

Sisällä silloin oli vihaa vain,
Muistona susta lapsi vain.
Ei susta ollut vastuuta kantamaan.
Mut aika sen näytti vaan.

Selite: 
3.4.06 kirjoitettu runo eräästä entisestä äijäst. ja meidän menneisyydestä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot