Kaipuu

Runoilija jennuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon tällanen, en ehkä maailman muijist kaikkein järkevin, mut ei sillä niin paljoa väliä oo.
 

Tää kaipuu ja ikävä saa mut usein miettimään,
miten tärkeä sä mulle oletkaan.
Vuosi muka lyhyt aika on,
se mulle on ihan loputon.

Kaikki hetket ennen lähtöäsi muistan tarkkaan,
meikkien pesun ja uinnin vastarantaan.
Kun usein iltaisin mietin sua,
kyynel pakolla poskea pitkin vierii.
Sut haluan tänne takaisin,
ja sua kovaa halaisin.

Kun sieltä Brasiliasta takaisin palaat,
ollaan niin kuin ennen vanhaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot