Pikkusiskolle

Runoilija jennuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon tällanen, en ehkä maailman muijist kaikkein järkevin, mut ei sillä niin paljoa väliä oo.
 

Mun sisko pieni rakastunut on,
se kertoo kuinka ihana poika on.
Iina pieni onnellinen on,
ei enää onneton.

Poika kyllä asuu kaukana,
mutta se ei ole esteenä.
Välimatka tuskaa on,
ikävä molemmilla loputon.

Toisia he miettivät päivin öin,
Iina paperille kirjoittaa "Eetulle sydämeni möin."
Paperin tyynyn alle laittaa,
kun äiti sisään paukkaa.

Painaa Iina nyt pään tyynyyn tuohon,
Eetun kuvaan katseen luoden.
Silmät sulkee onnessaan,
ja pian Iina nukahtaa

Selite: 
Kirjotin ton runon mun siskosta <3 ku se on ihan rakastunu yhteen eetuun <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpöä <3 :>
Hyvin kaunis runo <3

 

Käyttäjän kaikki runot