arpi

Runoilija jennuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon tällanen, en ehkä maailman muijist kaikkein järkevin, mut ei sillä niin paljoa väliä oo.
 

Viilsit haavan sydämeeni,
siinä kohtaa on arpi parantumaton.
puukotit uudelleen rintaani,
olen edelleenkin onneton.

Nyt on aikaa kulunut tuosta,
mun kamalasta turmiosta.

Nyt jäljellä vain arpi repaleinen,
Haava jälleen auki on.
sen päälle ripoteltu suolaa on,
ja minä yhä olen onneton.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot