ikävä sua kulta

Runoilija jennuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon tällanen, en ehkä maailman muijist kaikkein järkevin, mut ei sillä niin paljoa väliä oo.
 

Mä muistan viikon viimeisen,
kuinka se porukassa vietettiin nauraen.
Kohta viimeinen päivä yhteinen,
se me taltioidaan mieleemme.

Lentokentällä vielä viimeinen halaus,
sitten on vuoden poissa ystävä rakkahain.
Yhden pyynnön sulle kuiskaan vaan:
"Ei erota, ei milloinkaan”.

Se tuuleen jää kai hiipumaan,
vaan silti aina muistetaan:
me vielä yhteen palataan
ja unelmiimme uskotaan.

kertsi:
Heitetä ei hyvästejä,
vielähän me tavataan.
Ollaan aina ystäviä,
täältä kauas tulevaan.
Haaveita voi sydämestä
löytää aina uudestaan.
Ja se me muistetaan
ystävinä tullaan aina pysymään.

Me silloin aina naurettiin
ja kauniita hetkiä koettiin.
Toisiamme aina me rakastettiin,
kyynelten tuskakin unohdettiin.
Erilaiset polut vain valittiin,
mutta jäivät muistot kuitenkin.

Oot tärkeintä päällä tän maan,
sen takii mä jaksan odottaa.
Päiviä lasken miettien,
milloin palaat takaisin luoksemme.

Kertsi.

Enää ei lennetä siivillä muiden,
omatkin meitä jo voi kannattaa.
Vielä me löydämme maailmaan uuden,
tuuli saa kyyneleet pois kuivattaa.
Ikävä ei poistu milloinkaan,
ennen kuin Sanni sä palaat takas Kouvolaan.

kertsi x2
Heitetä ei hyvästejä,
vielähän me tavataan.

Selite: 
Rakkaalle sannille <33
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hyvä, vähä surullinen. Ihana...

 

Käyttäjän kaikki runot