tunnen taas

Runoilija broken87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä usko mitään,
älä luota kehenkään,
älä toivo mitään,
älä rakastu koskaan
niin et myöskään pety.
 

mä muistan meidän menneet hetket
helliä sanoja,kuumia kohtaamisia
kylmissä talviöissä

kukaan ei vieläkään osaa koskea mua
niinkuin sä

kevättä kohden ilma lämpeni
tunteesi viilenivät

päivät pitenivät
yhteinen aikamme lyheni

nyt
keskellä pimeintä talvea
sä olit taas siinä
vähän pidempään
vähän paremmin

anna yön jatkua vielä hetki
vie aamu pois

tatuoin kosketukses iholleni
ja tunnen taas

Selite: 
tulethan uudestaankin?
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, yhdistelit todellisuutta
ja unelmaa kivasti

ihana

 

Käyttäjän kaikki runot