Nimetön

Runoilija broken87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä usko mitään,
älä luota kehenkään,
älä toivo mitään,
älä rakastu koskaan
niin et myöskään pety.
 

kerta toisensa jälkeen
nukahtaa pahoinpiteljänsä viereen

paholaisen hellään syleilyyn

suutelee pettäjänsä huulia
janoaa lisää

roikkuu kaksin käsin
valheellisen rakkauden rippeissä

kauneimpia valheita
kuin satuja,illasta toiseen

todellisuus rumempaa
kuin ikinä voisi uskoa

mustelmat kasvoilta naurettavan helppo peittää

vaan kuka ehjäis myös sydämen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot