Nimetön

Runoilija broken87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä usko mitään,
älä luota kehenkään,
älä toivo mitään,
älä rakastu koskaan
niin et myöskään pety.
 

mitä tää on
kun polttaa sisältäpäin
perhosia vatsassa tai jotain

ja sun sormet
kuin tulikuumia pisaroita

polttavan kuumaa
joka solun täyttävää
kaiken muun tukahduttavaa
rakkauttako
vai halua vaan?

kaipasin sua niin kauan
en antanut itselleni lupaa
en antanut sun tulla
koskea,katsoa,kertoa

en sano sitä ääneen
pelkään,että siitä tulis
totta

että rakastaisin

en voi antaa sun tehdä sitä mulle toiste.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot