niin kovasti

Runoilija broken87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä usko mitään,
älä luota kehenkään,
älä toivo mitään,
älä rakastu koskaan
niin et myöskään pety.
 

rakastaa
-ja vihata
niin syvästi
ettei henkikään kulje
ilman sua
eikä sun vieressäkään

kaivata
-ja pelätä
niin kovasti
että jalat pettää alta
sun syleilyssäs
kuin yksin metsäpolun varteenkin

tuntea
niin vahvasti
että iho palaa
kiinni suhun,
vai irtikö sittenkin,
pois?

tätäkö tää on
kipua vaan
ja kaipausta
niin syvää
että siihen voisi hukkua jättiläinenkin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot