Nimetön

Runoilija broken87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä usko mitään,
älä luota kehenkään,
älä toivo mitään,
älä rakastu koskaan
niin et myöskään pety.
 

uudestaan ja uudestaan
elän viime yötä

en haluaisi herätä
lohduttavista muistoistani
ikinä

elin taas suudelmistasi, kosketuksistasi
kuin lumottuna imin sua itseeni

jokaisen sanasi,
talletin jonnekkin syvälle

kosketuksesi
tatuoin ihooni

aamun koittaessa kuolin käsillesi

ja kaipaan sua jo nyt

Selite: 
mä en sais,mutku...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot