Matka

Runoilija 30809c66eea37aaa8c653591e4a36da8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2007
Viimeksi paikalla: 11.10.2019 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aikaan nousun auringon
laukkunsa hän pakkaa
nyt mentävä on
Ei herättää tahdo rakkaitaan
hiljaa astuu aamuun koleaan

Mielensä synkkä on, raskaskin
askel ensimmäinen on vaikein
kun jättää rakkaan kotitalon
taakseen kerran vilkaisee
kun alkaa matka lohduton

Hetken talsii mietteissään
nyt elettävä yksin on
ei pidätellä voi kyyneleitään
pakko on miehen lähteä
kun rakastaa perhettään

Kaikesta luopua hän vois
jos tekonsa sais pois
luokse perheensä palaisi
jos anteeksi saisi
hän kättensä iskut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

epätoivoa eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot