Herätä mut

Runoilija 30809c66eea37aaa8c653591e4a36da8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2007
Viimeksi paikalla: 11.10.2019 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oravanpyörä pyörii ja pyörii
ajatukset päässä hyörii
Millään niitä en pois susta saa
en paljoa uskalla sanoakaan

Yritän hetkeksi nukahtaa
sä mieleeni tuut yhä uudestaan
tässä unessa ollaan kai kahdestaan
siksi en herätä tahdokaan

Herätä mut koskematta
katsettas en voi olla tuntematta
Herätä hellästi kuiskaamalla
ota kädestä kii, älä irti vaan päästä

Kosketa kipuni kauas pois
niin helpompi meidän elää ois
Turvaan vie meidät salaiseen
kunnes aamun kajo valaisee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot