Ramille

Runoilija 30809c66eea37aaa8c653591e4a36da8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2007
Viimeksi paikalla: 11.10.2019 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odottanut oon tätä tunnetta
jo kovin pitkään
Yksin öisin miettinyt
koskaan tuntea saanko näin

Mutta nyt kun olet siinä
voin sen ääneen tunnustaa
Viimein tiedän kuinka voi rakastaa
toista pelkäämättä saa koskettaa

Sun silmiis katson
tunnen sisälläin
en pelkoa tunne
enää koskaan

Sanani kauneimmat
kertovat vain sinusta
ei hetkeä ilman ajatusta
sinusta rakkaani

Sun vuokses
pois kaiken antaa voisin
ja ikuisuuden
sun kanssas oisin

Minut pois veit kurjuudesta
katkerasta hulluudesta
ja sen tiedät
tän kerron sydämestä

Ei saa tätä tunnetta
mikään tappaa
eikä voikaan
jos saan sua rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runosi!Ihanaa tunnetta!

 

Käyttäjän kaikki runot