Ei enää sanaakaan

Runoilija 30809c66eea37aaa8c653591e4a36da8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2007
Viimeksi paikalla: 11.10.2019 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turha sanoa sanaakaan
jää vain turhaa kaunaa
en silti voi kieltää
on pakko sietää

Silmistäs sen näkee
myöskin ranteista mun
ikuisesti jatkuneen
kiivaan taistelun

Ei saa ääneen sanoa
kuinka minä janoan
sun syliin aina uudelleen
jo toistamiseen

Sun luotas aina löydän sen
huumaavan kosketuksen
silti jäljet jää
kun järki jättää

Eikä mikään ole niin kuin ennen
mutta silti on kaikki ennallaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta eli hyvä pidän

 

Käyttäjän kaikki runot