Äiti

Runoilija Ahdistaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.1.2022 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kun ahdistaa niin pirusti, niin miksi en jakaisi sitä myös muillekin..
 

Kello on puoli viisi

Ja taivas
harmaiden pilvien takaa

kirkkaan punainen

Äiti,

paistaako siellä joku lettuja?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niitä lettuja minäkin just nyt tahtoisin...

katsoinpa eka "onpa ahdistava nimimerkki kaverilla".
sitten tajusin katsoa runoja. Tämä on huvittava, saa hymyilemään :)

aww.. söpö on.

hieno:) Sai hymyilemää.

 

Käyttäjän kaikki runot