Kaukana

Runoilija Ahdistaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.1.2022 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kun ahdistaa niin pirusti, niin miksi en jakaisi sitä myös muillekin..
 

Suurinpiirtein siihen keskelle
ei mihinkään poskille
käsistä puhumattakaan
lämäyttäisin suudelmani
Suoraan suulle
jopa kielellä kutittelisin
Jos vain pääsisin
suuteluetäisyydelle
Selite: 
muisk!
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah... Ihana !
Niin Aidon avoimesti ja hellästi runoilet ja tässä hymyhuulin.

Jokseenkin tutulta kuullostaa... :) Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot