Unelma

Runoilija Ahdistaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.1.2022 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kun ahdistaa niin pirusti, niin miksi en jakaisi sitä myös muillekin..
 

En edes muista
milloin viimeksi
olisin suudellut ketään
tai pitänyt sylissäni

Suuni tuntuu kuivalta
kieleni ei osaa enää
kutitella
toista kieltä
Sylini on kylmä
ja käteni hapuilevat
sokkoina
tyhjyyttä luokseen

Mutta kun suljen silmäni
seisot siinä edessäni
Rutistan sinut rintaani vasten
ja hukutan suudelmiin

Ja odotan aikaa
jolloin
silmäni avattuani
olisit yhä siinä

Selite: 
Ikävää ja kaipuuta...
Kategoria: 
 

Kommentit

ei ole ensimmäinen kerta, että itken lukiessani runoja. jotkut ovat vain niin vahvoja ja ne iskevät suoraan sydämeen.

upeata. melankolista, rakastan.
kaipuuta.<3

Niin Herkkää, Hellää Kaipuuta, Unelmaa... Kaunista, Kaunista.
Olen aivan varma siitä, että Unelmasi toteutuu. :)

suolista! voih! niin suloista! tykkään! =)

Niin kaunista ja herkkää!

Niin kaunista ja herkkää!

Aivan kuin olisit menettänyt rakkaasi kuolemalle...jotain hyvin herkkää ja koskettavaa tässä kaipuussasi on. Jotain kovin kaunista ja lämmintä muistoista.

Iholla tuntuvaa kaipausta. Koskettavaa.

<3 ihanaa.. tähän on tosi helppo samaistua.

aivan upea! sai pienen kyyneleenpoikasen ilmesymään silmäkulmaan. niin kaunis, herkkä, surullinen runo..
-->suosikkeihin

Tämä osui johonkin soppeen jota olen pitkään yrittänyt kuolettaa. Vuosia ilman läheistä kosketusta, samaistun tekstiisi.

herkkä, kaunis.
Unelmoiva, pettymystä.
Hieno runo!

Kaunis...sai palan nousemaan kurkkuuni..

 

Käyttäjän kaikki runot