Keskiyöllä

Runoilija Ahdistaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.1.2022 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kun ahdistaa niin pirusti, niin miksi en jakaisi sitä myös muillekin..
 



Istumme kivellä vieretysten
ranta on tyyni
hiljaa kohoaa usva
kertoen kasteisesta aamusta

Mutta ei vielä,
vielä on yön aika

Nouset sanaa sanomatta
riisut vaatteesi
ja kiedot itsesi
läpikuultavaan valkoiseen

Ja näen varjosi
kuunvalossa
ja vartalosi, kun
tanssit edessäni
silmät suljettuina

Minä - silmät avoimina
katselen sinua
enkeliäni

Hiljaisuuden rikkoo
ylitse lentävät joutsenet

olet niistä kaunein


Selite: 
Olet kaunehin - kaikkein kaunehin
Kategoria: 
 

Kommentit

Uskomaton, kuten yleensäkin.
Sinulla on kyky pukea sanoiksi se,
mihin muut eivät ehkä pysty.
Kun tällaista saisi joskus itsekin kuulla,
olisi varmasti onnellisin tyttö maailmassa!
Todella kaunis ja rauhallinen,
tunnelmallinen, rakkaudesta latautunut runo.
Olet onnistunut jälleen kerran!

Uskomattoman kaunis, tosiaan... *huokaa*

Henkeä salpaavan kaunis ja niin äärettömän hauras on runosi. Upea.

äärettömän upea :) todella ihana. Suosikkeihin :)

ps. Kommentoisitko menninkäinen runoa,kaipaan siihen palautet jot saisin siit paremma:)

Todella kaunis runo

Uskomaton.
Hauras.
Kaunis.

Kuin taulusta.

Kiitos kun kirjoitat.

Mielettömän taitavasti tehty. Yllätit vielä lopullakin...
 

Käyttäjän kaikki runot