Hyräilyjä

Runoilija Ahdistaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.1.2022 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kun ahdistaa niin pirusti, niin miksi en jakaisi sitä myös muillekin..
 

Onko se sitä,
kun iltaisin ottaa tyynyn kainaloon
ja rutistaa sitä sylissään
kuvitellen että siinä olisit sinä

Vai onko se sitä,
kun aamuisin harmaudesta huolimatta
tanssahtelee ylös sängystä
ja hyräilee mielessään nimeäsi

Ja onko se sitä,
kun päivisin töissä tietokoneen äärellä
kasvoilla on hassu hymy
ja sinä pyörit koko ajan ajatuksissa

Onko tuo sitä,
jota ihastumiseksi voisi kutsua

Selite: 
Näinkin voi käydä yllättäen sateisena syyspäivänä
Kategoria: 
 

Kommentit

On ,on.Sitä se on. Kun juhlissakin katsoo ohi ihmisten ja hymyilee, kun muistaa....

On Se, On Se... Ihanaa Rakkauden Hyräilyä.
Tunteellinen Rakkausruno tämä.

On:) Onnea tykö!
Mulle se oli paljon enemmän,
tuskaa, kyyneleitä, masennusta ja ikävää.

Ajattelin jo aiemmin, että sinulla on samoja ajatuksia ja tunteita, mutta kun pääsin tähän saakka, niin näköjään vielä samoilla sanoilla ilmaistuna:) Luen vasta ensimmäistä kertaa runojasi:)
 

Käyttäjän kaikki runot