Ensimmäinen joulu yksin

Runoilija Ahdistaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.1.2022 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kun ahdistaa niin pirusti, niin miksi en jakaisi sitä myös muillekin..
 

Kävelen hiljaa jokirantaa kohti kaupunkia
Jouluinen valaistus on silmiä kirvelevä,
mutta pysyttelen suurien puiden varjoissa
Varon katsomasta ketään silmiin

Mielessäni on kuva sinusta silloin,
kun olit vielä ehjä
Siitä ei ole pitkää aikaa, mutta
sitten niin äkkiä

Yritin pitää sinua kasassa
omaakin eheyttäni uhmaten
Vierelläsi surullisena katsoin,
kun pikkuhiljaa hämärryit, katosit

Ja joskus kävelimme jokirantaa
pidellen toisiamme kädestä
Tuntuu, että siitä on jo ikuisuus,
vaikka tämä onkin
vasta ensimmäinen joulu yksin

Selite: 
Perheongelma sekin kun ei ole perhettä, kuten AK:kin on joskus maininnut...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvailet kauniisti pois hämärtymistä ja surua. Runosta tarttuu se toivoton tunne, ettei joskus voi kuin katsoa vierestä, kun niin yhtäkkiä ja samalla niin kipeän hitaasti kaikki valuu sormien läpi.

Osui.

Minun rantapolkuni odottaa vielä ..
Jouluun on kuitenkin vain hetki..
- kaunis runo -
Niin lohduttoman surullista.
-kerran silmäin täyttää kyyneleet, virtaa vuolahina tuskan veet?
 

Käyttäjän kaikki runot