The End

Runoilija Ahdistaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.1.2022 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kun ahdistaa niin pirusti, niin miksi en jakaisi sitä myös muillekin..
 

Räjähdyksen jälkeen oli hiljaista

Jäljelle jääneet ihmettelivät

kenellä heistä
olisi tahtoa

seitsemässä päivässä

luoda tämä kaikki uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikean upea ajatus!

Tämä on todella upea!

Mahtava runo; miellyttävä lukea, koska tämä pysyy hyvin kasassa ja rivitys toimii. Pidän!

Voih. Miten upea ajatus, oivasti muotoiltuna.

hieno runo, pistää miettimään =)

 

Käyttäjän kaikki runot