Syksyn värejä

Runoilija 9c3c8d2f63de313095f7b21750609d61

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 13.5.2019 18:57

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koivujen oksilta
keltaiset lehdet
kultaisina putouksina
maata kohden

askelten alla kahisee
punakeltainen
vaahteramatto

Värikylläinen luonto
syksyn auringossa
silmiä ja mieltä häikäisee.

Ihana syksy!

Selite: 
Täällä on vieläkin koivuissa paljon lehtiä. Kauniita, kullankeltaisia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Syksy on kaunis. Hyvä positiivinen runo, jättää mukavan jälkimaun.

kiitos runostasi
olen samanhenkinen
näin filminä runosi

Sanos muuta kuin asiaa

Kauniisti loistaa runosi sykyn värejä,pidän.

Tosiaan;
ihanaa on syksyinen aika! Rakastan sitä.
Runossasi kukkii rakkaus myös. Kiitos.

Aurinkoa juuri nyt ikävä! Ihana tunnelma runollasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot