Juhannustaikoja

Runoilija 9c3c8d2f63de313095f7b21750609d61

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 13.5.2019 18:57

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuosia sitten ystävän kanssa
tehtiin juhannustaikoja.
kimpuiksi poimittiin kukkia,
oikein seitsemää sorttia.

Vähän naureskellen, kujeillen
naiset pellolla kukkia keräili
- "koskaan ei tiedä
jos vaikka unessa näkee sulhonsa"
- "vaan sammakkoa en siedä"

Sitten kukkakimput tyynyn alle
sulhoa katsomaan morsiamelle.

Juhannusaamu pettymyksen toi,
ei unessa miestä näkynyt, voi.

Mökkirannassa naiset polskutteli
ja haaveillen jutteli:
- "jospa mies vastaan tulisi, tuleva kulta olisi"
- "komea, hyvätapainen minua ihastuttaisi"

Saunaan välillä kirmaistiin,
bikinitkin pois riisuttiin.

Aurinko mukavasti helli,
linnut lauloi, sirkat siritti,
naiset alastomina nurmella kelli.

-"PÄIVÄÄ"
Siinä seisoi mies,
tuleva ylkäkö kenties?

Olihan siinä ylkä!
Vanha kaljupää, lyhyhyenläntä.
Alastomuutta virnisteli,
lähemmäksikin asteli.
Töllötti suu avoinna
- eikä yhtään hammasta!

Voi mikä juhannussulho!
Jo täyttyi naisten kulho.
Hetkessä siitä tokeni,
nauraen saunaan naiset pakeni.

Enää ikinä en juhannustaikoja tee,
kun tuollaista ylkää ehdottelee!

Selite: 
Juu, näin kävi ja sen jälkeen en ole taikoja tehnyt!
Kategoria: 
 

Kommentit

Repesin :D

Tuollaista se Juhannus-taikuus on;)..vaan jos suudellut olisit miestä,kenties hän prinssiksi muuttunut olisikin?..hyvänmielen runosi on

Muistojen kanssa on hyvä elää.
Onnitteluni päiviä juhlivalle.

Nauruun purskahdin..kiitos makiasta runoaarteesta ja onnee synttäreihen johdosta :D

Mainio runo, pidin paljon! :)

Kiehtova kertomus, hauskasti ja mukaansa tempaavasti tarinoitu. Näitä sattuu tekevälle :-)

Hauska kerronta, kiva asettelu ja tarinan yllättävä käänne, vaikkakin odotettavissa ollut, tekevät tästä nautinnollisen kesärunon.

Heh! Tämä on kerrassaan mainio runo.

Hauskaa luettavaa :-)
Kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot