Jäljet lumessa

Runoilija 9c3c8d2f63de313095f7b21750609d61

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 13.5.2019 18:57

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumessa yölliset jäljet

ristiin rastiin polkuja
muutama loikka
ikkunan alla
lähellä ovea

hyrränä lie pyörinyt
sinne tänne ryntäillyt
mutkitellen
edestakaisin
jonkun papanankin heittänyt

mikähän sitä riivaa
ei poluissa suoraa viivaa!

kaverin tainnut löytää
ja kirmaa kuin sekopää

alkaa olla sitä aikaa
joka rusakon
ja ihmisetkin hurmaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava on runo vikkelistä pupujussiista ja sopii kyllä tähän kevään huumahan monille ihimisillekki :)
Hyvä !

Hauskan taitavasti kuvattu alkavaa kevättä,hyvä,pidän.

Niimpä!
Tarkka on nenä ristiturvala;))
Ennee ei pakkane rusakkova juoksuta, vuan kevvään tuoma mielhalu;))

 

Käyttäjän kaikki runot