Suvivirren päivänä

Runoilija 9c3c8d2f63de313095f7b21750609d61

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 13.5.2019 18:57

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suvivirsi on kauniisti soinut
useat vuosikymmenet
monenkin silmiin
nostanut liikutuksen kyyneleet.

Kun suvivirsi hartaana soi,
lapset lomastaan jo ilakoi.
Se kesään meidät johdattaa
suviaikaan saapuvaan.

Suvivirttä lauloivat
taatot aikoinaan
nyt lastenlasten kanssa
sitä lauletaan.

Kuinka voi vieras
omine tapoineen
meiltä kieltää
vanhan perinteen.

Suomen kulttuuria, historiaa
ei meiltä
kieltää sitä saa!

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen...

Selite: 
Kannanotto tämäkin muuttuvassa yhteiskunnassamme kaikkine vaatimuksineen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot