Nimetön

Runoilija rokkikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikeaa käsittää
kuinka mä olen sun ystävä
silloin kun sua itkettää.
Kun kaikki kaatuu sun niskaan
ei kukaan muu nosta sitä taakkaa harteiltas.
Ei kukaan muu paitsi mä.

Sä et ymmärrä kuinka mua loukkaa
tää osa-aika ystävyys.
Kaikkien vuosien jälkeen
mä yhä jaksan kuunnella.
Koska sä olet mulle hirvittävän tärkeä.
Joskus mä vaan toivon että huomaisit
ja muistaisit
että mäkin tarvitsen ystävän.

Selite: 
älä unohda mua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot