Pieni hetki

Runoilija rokkikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki sattuu taas enemmän kuin ennen
eikä mikään oikeasti tunnu miltään.
Mä olen liian monena palana
enkä mä jaksaisi enää kerätä palasia yhteen.
Mä olen liian väsynyt ja kyllästynyt
yrittämään ja jaksamaan yksin.
Tule mun viereen ja rakasta mua
edes pieni hetki.
Ole mun äläkä kenenkään muun
vain sen verran että kyyneleeni kuivuu.
Pidä musta kiinni ja kerro että välität
vaikka oikeasti olisinkin sulle kuka tahansa.
Rakasta mua sydämenlyönnin verran.
Anna mun rakastua kerran vielä.
Hetken aikaa.

Selite: 
;<
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot