liian lähellä

Runoilija rokkikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mua ahdistaa nää seinät
jotka elämääni rajaa
ja ne kaatuu mun päälle
eikä anna mun olla vapaa.
mä haluan tilaa olla mä
ja mä tarvitsen omaa aikaa
älä kerro kuinka mua tarvitset
mun oltava tämä hetki yksin.
sä olet aina mun
vaikket olekaan
ja mä vielä tarvitsen sua
jokainen hengenveto
on sulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot