Nimetön

Runoilija rokkikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä luulen, että oon sanonu kaiken
jolla koskaan vois olla mitään väliä.
Ja vaikka vielä oliskin sanottavaa
mä en osais enää muotoilla kaikkea uudestaan.

Mä olen antanut liian vähän
ja saanut kai liikaa
mut silti tuntuu et jotain
tästä välistä puuttuu.

Kaikki tulee vielä muuttuun
mä tiedän sen täysin,
mut siinä vaiheessa sä et ole enää
osa mun pientä ja merkityksetöntä elämää.

Silloin kaikki tulee oleen toisin
vaikken sitä koskaan haluaiskaan.
Mä peruisin vielä kaiken jos voisin
mut silloin olisit kauempana
kuin tarve koskaan vaatisikaan.

Selite: 
16/12/2007 ei unohdeta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot