Nimetön

Runoilija rokkikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olit väärässä sanoessasi ettei kukaan tunne
sitä mitä halusit kertoa
eikä sinun tarvinnut edes suutasi avata
kun tiesin jo mitä ajattelit
ennen kuin itsekään sitä huomasit
pääsit liian lähelle minua ja sitä minkä
kovasti halusin pitää piilossa
tartuit kiinni ja minäkin
eikä enää ollut mahdollista irrottaa
olit olet ja olet taas minussa
irti mutta siinä palassa jonka veit

Selite: 
nii. ei pisteitä. eikä niitä isoja kirjaimia. anteeksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot