Nimetön

Runoilija rokkikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulen ettei kumpikaan
osannut käsitellä tunnetta
jonka tulevaisuus tai
mennyt eilinen toi mukanaan.
Hapuilimme vuorotellen
sekavassa sumussa
kohti tietoisuuden,
olemassaolon tunnetta.

Luulen että lopulta
unohdimme elää
sillä molemmilla oli liian
suuri tarve osoittaa elävänsä.

Selite: 
hmm. luovan kirjoituksen tunnilta.. ^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot