Nimetön

Runoilija rokkikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

itsehän halusin olla enemmän kuin kunnossa enkä
yhtään enempää
sinä revit ja raatelet vanhat haavani auki
et anna koskaan mahdollisuutta totaalisesti
parantua
olet liian lähellä ollessasi kaukanakin
enkä kovin paljon pääse irti
enkä vähääkään
kuinka väärin on jumittua minun elämääni
kun omasikin on vielä liian vaiheessa

Selite: 
niimpä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot