Mene

Runoilija rokkikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuvittelen maailmani ilman sinua
enkä tahdo enää hengittää.
Kerraten menneisyyden,
keksien tulevaisuuden en tahdo enää kertaakaan.
Halusin kaiken tai vähempikin
olisi kelvannut.
Eikä lopulta käsiini jäänyt kuin
tyhjiä lauseita ilman yhtäkään tunnetta.
Mene, lähde.

Selite: 
-o4o32oo8-
Kategoria: 
 

Kommentit

Onni valuu sormien välistä kuin hiekka.
 

Käyttäjän kaikki runot