Ilman sinua en olisi onnellinen

Runoilija Satunainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämälle

Hymyilen

Rakastaen


Satu
 

Miten kaunis,

tyyni,
on mereltä tuoksuva aamu.

Sinun silmäsi tuovat mieleen
taivaan sinen,
syleilysi
suolaiset aallot.

Tästä hetkestä,
en tahdo kadottaa mitään

en sanaa,
hymyä, koskestusta,
tätä valtavaa tunnetta.

Kaikki muuttukoon aikanaan,

mutta kuuletko nyt

tunnetko

sydämesi sykkeessä sanani,

minä rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja herkkä runo, siinä hetkessä elävä

Kaunis rakkauden tunnustus.

Herkän koskettava tunnelma kauniissa rakkausrunossasi.

Toivon rakkautesi jatkuvan. Toivon synttäripäivääsi iloa, rakkautta ja onnea ainakin
vuodeksi, jolloin voin taas toivottaa lisää.

kaunis runo rakkaudesta ja sen tunnustamisesta

Hienosti kuvaat herkässä runossasi tämän hetken rakkautta ja siitä nauttimista eikä ajatella huomista. Hauskaa syntymäpäivää.

Tähän runoosi on helppo yhtyä.
ONNEA PÄIVÄÄSI:

Onnellista ja hyvää syntymäpäivää !!!
Ihanan runon sain lukea!

Kaunista päivää sinulle synttärien johdosta. Herkkä on runosi. Halauksella Esa

Tämä runosi on syvää Tunnetta Täysi.

Upea Rakkausruno.

...ja pian vuorokausi vaihtuu, onneksi löysin runosi ja sinut, joten ehdinpä Syntymäpäiväonnitteluitakin näin välittää:

Sylintäydeltä Sydänlämpöisiä Syntymäpäiväonnitteluita !

---<--<--@ @-->-->---

Hyvää syntymäpäivää

Kauniisti kirjoitat. Asioista joita jokaisella ihmisellä pitäisi olla. Toivottavasti tämänkin
päiväisessä päivityksessä samalla tavalla
kirjoittaisit. Pidinpä tästä

Onnittelut ISOSTA TUNTEESTA ja SYTYMÄPÄIVÄSTÄSI!

 

Käyttäjän kaikki runot