Rakkauden yksinäisyys

Runoilija Satunainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämälle

Hymyilen

Rakastaen


Satu
 

Yksinäisen päivän iltana
taivaskin näyttää tummemmalta
ja se varmuus
jonka rakkaus niin sädehtivänä tuo mukanaan kaikkoaa
ja tummuudesta tuijottavan silmäparin katse
saa ihon värähtämään

lattialaudat narahtavat pelottavasti
kevyen painoni alla
huoneet kaikuvat tyhjyyttään
kuin niissä ei asuisi kukaan
ja kuitenkin minä asun täällä

sydämeni, rakkauteni, intohimoni,
haluni, kaipuuni kaikki
taloksi asettuneena
pelottomana

Yksinäisen päivän iltana huomaan,
olen onneton onnettomana
yksinäisessä yksinäisyydessä
sidoksissa ei minnekään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti tiivistetty hetki ikävää. Ajatusta.

Niin hienosti kuvattu hetkeä jolloin yksinäisyys tavoittaa ja vie mukanaan.

Tämä on kaunis ja elämänkokoinen runo. Pidin valtavasti ♥

 

Käyttäjän kaikki runot