Onnellinen

Runoilija Satunainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämälle

Hymyilen

Rakastaen


Satu
 

Kuun varjon leikkiessä vielä vartalollani,
mietin, miten elämä onkaan niin kaunis,


hilpeästi voisin humaltua halustani
olla rakastettu, vaikka
yksinäisyyteeni voin nukahtaa onnellisena,


tietoisena,


olen saanut jo kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana

Ihana runo ! Onni syntyy pienistä asioista :)

Onnellinen Sinä :)) Se suorastaan huokuu tästä runostasi...kauniina. Ihana runo!

Hienoa paljon mahtuu lyhyeen runoo ja kaikki mitä elämältä tahtoo.

Kaunista ja herkkää.

Kiitos.

"Onnellinen" sopisi runosi nimeksi.
Onnellisempi tuskin kukaan voisi kuvitella olevansakaan, kuin runossasi kuvaat. Onnellinen olo tulee jo lukiessa runoasi...
Upea runo!!!

Kaonis herkkää ja koskettava runo!
Immeine pystyy asenteellaan luomaan onnellisuuvven olotilan.

Sinä osaat onnellisuuden sanat.

Tämän runon joka sanaan voin sanoa että kyllä niin oon minäki saanu kaiken,---tärkiän.....

 

Käyttäjän kaikki runot