äkkikuolema

Runoilija jangga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitään kestäväks en enää luule kun en kehräystäs enää kuule.
Odotin sut näen taas,että sua mä pääsen halaamaan.
Vaan kylmä olis kun viimeisen kerran nähtiin, olit lähtenyt jo taivaalle tähtiin.
Sua kuitenkin sain vielä silittää, ja kynttilän sulle sytyttää.
Oli kasvosi ilme viimeinen, niin rauhallinen ja levollinen.

Vaan kerran jos vielä saisin sua rutistaa, sylissäin sua tuuduttaa ja vielä kerran rakastaa, se mulle olis kultaakin arvokkaampaa.

Sulla ikuisesti paikka sydämessäin, vaik lyhyt oli aika yhteinen, niin paljon muistoja mielessäin.
Itkien kaipaen, rakasta ikävöiden,
me hyvällä sua muistetaan ja rakkaudella muistoasi kannetaan.

Selite: 
Minun 8kk ikäinen kissapoikani Kaapo jäi auton alle sunnuntaina 21.8.11. Mutta nyt Kaapo nukkuu ikuista unta omassa sievässä haudassaan, ilman kipuja hyvässä maailmassa. Kaapo olisi mahdollisesti selvinnyt jos kuski olisi pysähtynyt ja kissan tuonut lähimpään taloon, niin se olisi heti päässyt hoitoon.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot