makea rakkaus

Runoilija jangga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vinkin voin pienoisen sulle antaa,
salaisuuttani silti ajattelin yksin mä kantaa.
Vaan ettet tuhlaisi viimisiä aivojesi jyviä,
paljastan siihen liittyvän herkkuja hyviä.
Vaan sokkona saat herkkuja maistella,
pahoja voimia vastaan taistella.
Vaan siistinä pitää paikat olla,
että kukin saa hehkua nautinnolla.
kyllähän siinä mieli raukeaa,
kun maha ja mieli on täynnä makeaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot