rauhallinen onnellinen joulu

Runoilija jangga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt on taas se aika vuodesta kun on herkutteluun lupa,
jokaisessa torpassa on jouluherkkujen tuoksuinen tupa.
Lämmin ja hyvä mieli, lahjakasa kuusen alla iso taikka pieni.
Nauttikaamme yhdessä olosta ja rauhasta
ja hetki ollaan murehtimatta suotta,
näin me toivotamme teille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot