Menetetty

Runoilija jangga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä petin itseni.
TAAS.
Luotin pelkkään hymyyn ja kosketukseen ja nyt sattuu.
TAAS.
Jotain opin aiemmin; en aio tasapainolla heiluvalla laudalla.
EI ENÄÄ.
Mutta silti satutin itseäni.
TAAS.

Mä en voi enää luottaa, en voi antaa olla niin helppo vietäväksi.
EI ENÄÄ.
Niin monta kertaa kokeiltu, niin monta kertaa kokeiltu.
EI SAA.

Mut sydän on jo viety, sen vei mies johon luotin, jota välitin, ketä rakastin.
Sen vei se mies joka näytti vihreetä valoa, sai mut uskomaan ettei se ole;
YKSIPUOLISTA.

Mut vittuakos sitä enää itkemään,
peli on jo monesti
M E N E T E T T Y .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot