uusi rakkaus

Runoilija jangga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se tunne on linnulla jota tuuli hyväilee ja kantaa
Sama tunne joka saa nauramaan.
Se tunne joka saa pulssin nousemaan.
Sen tunteen teet minulle,
Tämä tunne on hyvä.
En tahdo pahaa sinulle,
Mutta se minkä tunnen löytäneeni,
On rakkauden jyvä.

Selite: 
Uusi mies jonka kanssa tapaillaan. En muistanut tälläisten tunteiden olemassa oloa. Vielä kuitenkin pelottaa rakastua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot